Jan de Rooij, Slagerij

Rodenrijseweg 5
2651 BM Berkel en Rodenrijs
010-5112424

Slagerij Jan de Rooij Cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of natuurlijk gewoon omdat je iemand dit verdient? Verras iemand met onze Slagerij Jan de Rooij Cadeaukaart! De cadeaukaart kan je inwisselen bij ons in de winkel!

Saldo checken?

Dat kan hier!

 

Hoe werkt de cadeaukaart?

  • De cadeaukaart is onbeperkt geldig.
  • De cadeaukaart is alleen te verzilveren in onze winkel.
  • In onze winkel en website is de cadeaukaart in elke gewenste waarde van € 20,- tot € 500,- verkrijgbaar.

 

Per post, per mail of ophalen?

Bestel je een cadeaubon per post? Dan wordt de cadeaukaart mooi verpakt in een een feestelijke enveloppe, Je kunt de cadeaukaart direct naar de ontvanger laten versturen met een persoonlijke boodschap op de kaart.

Heb je de cadeaukaart nu nodig? Of betaal je liever geen verzendkosten? Dan kun je onze cadeaukaart ook direct als PDF per mail ontvangen. Ook bij deze optie is het mogelijk om de bon direct naar de ontvanger te laten versturen, inclusief persoonlijk bericht. Kom je de cadeaukaart liever ophalen bij ons in de winkel? Ook dat kan. We stemmen samen even een goed moment af.

 

Slagerij Jan de Rooij Cadeaukaart Voorwaarden

De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart is verkrijgbaar in de winkel en website van Slagerij Jan de Rooij en kan in de winkel in worden verzilverd.

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op ieder gebruik van De Slagerij Jan de Rooij Cadeaukaart.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeaukaarten die worden verkocht door Slagerij Jan de Rooij en door Slagerij Jan de Rooij aangewezen derde partijen.

De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart is onbeperkt geldig. De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart is inwisselbaar voor producten uit het assortiment van Slagerij Jan de Rooij.

De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden geretourneerd.

Het is niet toegestaan De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden − zoals wederverkoop met enig direct of indirect winstoogmerk − of voor andere doeleinden dan waarvoor de Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart is uitgegeven.

Slagerij Jan de Rooij kan zich binnen wettelijke kaders op de hoogte stellen of op de juiste wijze aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor het verantwoord aangaan van een overeenkomst op afstand. Indien Slagerij Jan de Rooij op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is Slagerij Jan de Rooij gerechtigd gemotiveerd een bestelling van De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.

De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart wordt slechts eenmalig verstrekt. Het is niet mogelijk de (rest-)waarde van De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart over te zetten op een andere cadeaukaart. Enkel originele Slagerij Jan de Rooij cadeaukaarten en codes worden geaccepteerd. Slagerij Jan de Rooij behoudt zich het recht voor om een Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart uitsluitend te accepteren nadat op verzoek het aankoopbewijs wordt getoond en om in geval van oneigenlijk gebruik (en ieder vermoeden daartoe) alsnog betaling in geld te verlangen. Mocht De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart bij een derde partij zijn gekocht, dient de kassabon en het opwaardeerbewijs op verzoek aan Slagerij Jan de Rooij te kunnen worden overlegd.

Slagerij Jan de Rooij behoudt zich het recht voor om een betaling met De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing. Voor meer informatie of het blokkeren van Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart kan contact worden opgenomen met ons hoofdkantoor.

Eigendom van De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart gaat over op het moment van de ontvangst van De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart door de koper. Mocht na ontvangst van De Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart een derde ongeautoriseerd toegang verkrijgen tot de Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart, is dit voor risico van de koper. Slagerij Jan de Rooij is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Slagerij Jan de Rooij cadeaukaart. Slagerij Jan de Rooij zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.

Jan de Rooij, Slagerij

Rodenrijseweg 5
2651 BM Berkel en Rodenrijs
010-5112424

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten